![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVKwz_rNyavs7lVsYXapFVgRQpGvEA-93lYqKFkPnBHx5aZ3s4tb0yiRQ948AojbprANht3eZnUNNq9GUK2PFfssyUeouJWtHfspVUBoeTpSwEahXEpT44ZcL-WnjL69LjSzYaUG4zVDg/s320/20160210_204038.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbZ1W_6dq5V110m_1KydkaYNnUX9ybNSFEikUNq5bjVRrI-aI3FaAO6PonZivFH2uu5YiR1aFA6iiVsPIgLn6poQjwRDTCj-tJXCeg3k0FDYA33fV_VwyLaMReAPvdQnd-QvaE2xkOx08/s320/20160210_204924.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKsqhu-4Pxpqm6CIMmgLDMNjQvyzcgcNACiDj_wCrJ30B3xGq4sX6xri29g89y7mhTF3gLJ1WWQovDMldPD6nM9KcHltnXBrMQ6OlmaFcxEnSpQ45rfNy1Kk4WQEQnNCbnnSDSxeuyzhw/s400/20160210_211907.jpg)
התחלנו עם ברוסקטה דגים כבושים במקום. הברוסקטה הגיעה מנודבת דג ועסיסית... עם פלפל חריף אדום שרק נראה טעים (חריף היסטרי). המשכנו עם מנה מעולה של ברזאולה – נקניק איטלקי מלוח. כבוש גם הוא על ידי הידיים המיונמנות של שף 'ריו גרנדה'. המוגש לצד מח עצם וקונפי שום. ממזמן לא נהננו ככה ממנת ראשונה של בשר קר.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_zs5IwLeT2shDUdfLQ5As0rXdP9uPiTP6ep2kVFr6yOiiBcHJMI3jz4I0hBcB-RfLKbYG1EHb9nYklSsTfoXfkgbw-Nodmj3jZcb2tY_uacMLvh79olRCMVdSf-twVH0yyTqljb7A_sI/s400/20160210_211820.jpg)
המשכנו עם גולות הכותרת של 'ריו גרנדה' הסטייקים הכה משובחים שלשמם נתכנסנו. אני - שדוגלת ביותר שומן בגוף התהדרתי ב 300 גרם אנטריקוט אנגוס אגרנטינאי. ודנה שממונה על הרזון טרפה טי בון 500 גרם של בשר ישראלי טרי. יש לציין שאנחנו בחרנו לתוספות דלעת ערמונים, וגם פטריות מקפצות מעולות על הפלנצ'ה. גם סלט קוסלואו שמגיע עם כל עיקרית. ורטבי הבית המוכנים שמקום ברנדי, פלפלת, איולי חזרת לבנה וצ'מיצורי.
אני פה כדי לחשוף את האמת של 'ריו גרנדה'!
הבשרים פשוט מעולים. מזה שנים לא אכלתי אנטריקוט כל כך טוב. אינני חובבת פילה, תמיד נראה לי בשר טפל יותר, משעמם בפה וחסר טעם. אתם לא מבינים כמה הפילה של דנה היה טוב. אני יכולה בשמחה להכריז על שני הסטייקים כטובים ביותר שאכלנו בשנה האחרונה. ולא - לא צריך שום תוספת. הרטבים אומנם מעולים. הכל נטעם לפני שהוגשו הבשרים. אבל הבשר מדבר בעד עצמו. לא צריך להרוס בשר טוב עם רוטב.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjduKavis_h4YsdwZ5fJafiXiI3PU01qecV2XrfItqNMRxicjxDXCaia4fU4a8UfK1ORjFrdr34hwi1mQXnYUUOG-KLT-DrmeVh7HWfhvoYy238i1r4oDZzMBdfZ70eZanpQWNo1vdkIIA/s320/20160210_221828.jpg)
קינחנו עם עוגת סולת עם קרם פיסטוק ופטה 'שוקולד פיות' עם קרם שוקולד על בסיס מרציפן עדין (שלא הרגשנו כל כך) עם אבקת תה ירוק מעל ורוטב משגע. גם עוגת הסולת היתה משובחת. קינוחים שלא תמצאו באף מקום אחר. כמו השירות והבשרים!!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOMqfRXk9L9_7PoORqyFLDwwHhCTxp5VF0sVA0XBFb0vE8GuJiU9SwwgiSMxDZjYWJfpGf6g0dxmsfkKaHc_JTcJvoTvleWZMMwb3pY5TMsCVZk_mIdhmYXgwUIx9CUULZsT_2DbYxuME/s320/20160210_221839.jpg)
תבואו, תבואו, תבואו!!!!!
ריו גרנדה
הרצל 4 תל אביב
03-5737277
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה