גבינת נפוליאון הותיקה והמוכרת יצאה החודש עם שני טעמי גבינות חדשים וממכרים. הראשון - בתוספת בצל עם מעט עוקצנות והאמת - המון טעם. אינני חובבת גבינות שמנות. יתר על כן, אני מהבחורות ש"ממיינות" ולא נוגעות בבצל חי. מכל סוג ואופן. למרות 16% השומן והבצל את הגבינה חיסלתי תוך ימים. זה פשוט טעים.
הגרסה השנייה - בתוספת פלפל חריף. טעם אהוב ומאוד נפוץ אצלנו בבית. הגרסה הזו לי היתה חלשה מידי. אבל אין ספק שעדיין טעימה.
בגרסה הקלאסית - נפוליאון נשאר אותו מוצר מובחר. מומלץ מאוד גם כממרח וגם כבסיס לעוגת גבינה. לעוגה עשירה יותר ובשרנית יותר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה