בראנץ' בשבת זה תמיד הזמן לאכול משהו בנחת, בשמש החורפית החמימה, אם אפשר משהו בריא ו.. טבעי. אנחנו הלכנו על כל הקופה. ארוחת בראנץ' זוגית בבוקר שבת במשק ברזילי בנווה צדק. המתחם קסום, המיקום נהדר, השמש בדיוק מכוונת אלינו וכל שנותר הוא באמת רק ליהנות. אז הפעם - בגזרה הטבעונית. מי שמכיר אותי יודע שאני נמנעת מחלב וגם קמח לבן הוא כבר לא חבר טוב, אז כל הדרכים מובילות למשק ברזילי.
התחלנו את בראנץ' השבת שלנו עם גבינת קשיו, טחינה, ריבה, חמאת קוקוס, כרובית מוקפצת עם ירקות וסלט ירקות קצוץ. איולי שום שמיר מעולה, וגבינת קשיו זיתים נהדרת. אנחנו הגדלנו לעשות וביקשנו לחם ללא גלוטן. אם כבר בריאים אז עד הסוף. הלחם היה מאוד טעים. בגלוטן חטאנו עם קלצונה גבינת קשיו ועלים ירוקים שגם חוטאת כמוני אהבה והתלהבה מהביס שהיא לקחה. אחרי שהתענגנו על עוד ביס ועוד פרוסת לחם מרוחה בגבינה/טחינה/ריבה ושאר ירקות, אהבנו מאוד פאנג'בי חצילים (גם חלק מהבראנץ') לקחנו את הגרסה ללא גלוטן - לחם ללא גלוטן (במקום פיתה) עם ממרח חצילים טבעוני וממרח לימון כבוש. כל ביס מושלם.
הפריטטה הטבעונית, שהשלימה את ארוחת הבוקר היתה נהדרת וטעימה. בלי נשכח את הקוקטיילים שליוו אותנו בארוחה (אני בחרתי בשייק עם בננה, פקאן, סלאן וקינמון על בסיס חלב שקדים ועוד והבחור שאיתי בשייק אנרגיה עם תפוח, נענע, סלרי, מלפפון, תמרים, לימון, חסה ופטרוזיליה.
גם קינוח טעים כלול בעסקה. וכמה קטן, ככה מפתיע. דפדפי שוקולד מריר עם טחינה (אל תחפשו אותה היא בתוך השוקולד), המוגשים לצד קליפות הדר מסוכרות. לדוג דף, להניח עליו פיסת הדר מסוכרת ולהינות מכל העולם. טעים, טבעוני, מתוק, שעושה חיוך טוב על הפנים!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה