כבר זמן מה שכל תל אביב רועשת ומדברת על '416' הטבעונית החדשה ברחוב הארבעה מספר 16. במסגרת נישול מוצרי החלב מהתפריט שלי החלטתי לסעוד ארוחת ערב ב 416 ולבדוק הכצעקתה.
כבר בהתחלה היה לי ברור שזו המסעדה הטבעונית האלגנטית ביותר שהתארחתי בה! 416 מעוצבת מקסים. אפילו השילוט SPREAD LOVE המשקיף מהקיר עשה לנו הרגשה טובה, המוזיקה נעימה והכל כל כך קלאסי. פשוט התחלה טובה.
התחלנו את הערב שלנו עם 3 מנות מקסימום. לבנה טבעונית עם פיתה בצד וארטישוק. מנה מעולה וכיפית. פשוט לקרוע מהפיתה ולנגב. הלבנה הטבעונית היתה מאוד טעימה וקרמית ולא הורגש שלא בגבינה עסקינן. גם סלט הקיסר הטבעוני היה משובח, אבל גולת הכותרת בראשונות היתה לא אחת מקלאמרי פטריות. המנה הזו כיכבה גם במראה, גם במרקם וגם בטעם. פשוט מנה מושלמת, מלאת טעמים - אם אפטר טייסט של ים ומרקם שווה לקלאמרי. אהבנו והמלצנו.
המשכנו עם חריימה טופו טעים שהגיעה עם חלה שהפכה את המנה להרבה יותר אותנטית. ואז הגיעה המנה המדוברת. הסטייק. במרקם - היא אחד לאחד מנת סטייק. הטעם שונה - הלא מדובר בסייטן, אבל טעים ועסיסי. מנה מרהיבה המגיעה במחבת ענקית עם בצל, תפוחי אדמה וחצאי עגבניות. הרבה יותר התחברתי לרולדת השווארמה בלאפה שהייתה עסיסית וטעימה והגיעה ממולאת סייטן, פטריות ובצל. מאוד טעימה!!! הבצק טעים, פריך, המילוי מצוין והכל ביס חגיגה מהבילה וטעימה.
הרמנו את ראשנו מבין המנות שקיבלנו ומצאנו מסעדה שוקקת, מלאת אדם, מלאת חיים. הכי אהבנו שהמלצרים עושים סבב בין השולחנות עם קנקן מים גם נענע, לימון, תותים ומלפפונים. כיף פה!
קינחנו עם שוקולד לבן עם טוויל ותותים במסקרפונה טבעונית, לצד קרם פירות יער ומרמלדת פירות יער. קינוח כיפי, טעים ואלגנטי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה