היום אני רוצה לספר לכם על 4sea מסעדה של מטבח עדכני וסושי בר.
איך זה מסתדר? ל 4sea שני תפריטים מוקפדים. על הצד העדכני אמון שף אורי קאריק ממסה וסטאי. על התפריט האסייתי אמון שף לב יוסף שבא מ fu ו tyo המפורסמות.
ל 4 sea מיקום מנצח, חופה ימה של הרצליה נפרס ממול, הבריזה מעוררת ויחד עם הנוף והשקיעה, בערב חמישי גם יש די ג'יי.
התחלנו את הערב עם סביצ'ה אחר מכל מה שהכרתם. עם חציל קלוי, טחינה, בצל סגול ופסטוקים. טעים ומיוחד. לא טעמתם דבר כזה וזה מצדיק הגעה!
המשכנו עם טרטר טונה עם ביצה חצי רכה וסלט עשבי תיבול שנתן רענון והתחיל לנו את הערב ברגל ימין.
הזמנו 2 רולים לפי בחירת השף, קיבלנו שניים מוצלחים מאוד עם ספייסי טונה - טרטר טונה, קנפיו ומלפפון עטוף בטונה. היה גם רול סלמון גריל עטוף במרינדה מתוקה, בטטה, אבוקדו, בצל ירוק וטריאקי מקורמל. שניהם היו מוצלחים מאוד! כיפיים, מושקעים מאוד וטעימים.
לקחנו עם מנה מהמטבח העדכני של פילה לברק בחמאת עגבניות, עם ניוקי, פטריות וארטישוק. כמובן היינו כבר מלאות. מנה סופר מוצלחת! הדג נימוח, עסיסי, טרי טרי, כיף של מנה. הניוקי הרוטב עטף את הכל ונתן מעטה עם חמיצות עדינה. אהבנו מאוד!
קינחנו עם קראק פאי עם תפוחים וגלידה. מאוד טעים. סיום מוצלח לערב כהלכה. סושי טוב, נוף, בריזה ומוזיקה טובה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה