בגבעתיים לפני חודש הוקם בר מקסיקני חדש. נכון יש הרבה מקומות מקסיקניים, אבל טבח דרום אמריקאי אמיתי יש רק ב"סברוסו"(טעים בספרדית).
אני לא מבקרת במסעדות מהיום, אני יודעת שבמקסיקני יש הרבה זיופים. אבל בינגו כל מנה, זה בינגו!
מה הכי אהבנו: טאקוס דג! מזמן לא נהננו ככה ממנה. 5 שניות שאבנו, דג עסיסי עם ציפוי פריך, גוואקמולה אמיתי ועסיסי (שאני יכולה לחיות עליו כי הוא מושלם ככה בכפית), סלסה וורדה טעימה. בקיצור חלום.
נאצוס עבודת יד!!!! היה ממכר. אמיתי, בא לי לארוז הביתה! עם הגווקאמולה של עומר השף....מה אני אגיד לכם. חלום.
קסדייה גבינות ושעועית נארזה הביתה כי היינו מלאים. גם בוריטו אסאדו היה מוצלח מאוד אבל כבר היינו בטופ.
יש הרבה מנות ללא גלוטן שטוב תמיד לדעת.
ראוי מאוד לציין לשבח! הכל עשוי במקום! פרט לטורטיות. הטאקוס נעשה פה, הנאצוס, הבשר בבישול איטי. הכל ממקום קטן וממזר שיודע להוציא אוכל חלום.
צילמתי לכם חלק מהתפריט.... המרגריטה אש!
אל תגידו למה לא אמרתי. יאללה להתניע!!!
סברוסו
כצנלסון 109 גבעתיים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה