![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6D3gvW38G224vW3YDDlZwO9cSv4DpbYNaI0qBs4O_6Efy90Wx0vq6PWJOHf1ohe89oHrQc6hTK6kA1nzIdNG3-k_IBUZXOchkr-6zM20fkhu0n0RrgKyM2bJNg0hsg-Sz2lI13ZXYINM/s320/f0d4a036-eae4-42a3-a3cc-ef98aa90fa04.jpg)
את הכפפה הרימו בני משפחת בופ שעלו משוויץ. אב המשפחה ג'ראלד הוא שף קונדיטור בשוויץ. ביחד הם הקימו את GERALD קונדיטוריה בוטיק בניצוחו הרם של האב.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieMOBQB5NVpsLqJYbDvFVOncp2pJQ1xxQbUfZ8Uz30wiHFlVHPFbORdiHHMPxw4nc5GAGfbbr43CMiPaDWtfE_-5prni4jLQrGEYXB1cviGR4UPY0SLrkmYLC6vLS1baq0ZGDhyKuloCg/s320/3cca9140-8178-410d-85f4-9f7941d2f4c0.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3CpIQNUxsSU5S0Lk4RNvUD-oM6WdhtJANrBCs6YDtAslQdidy00rHbuNOWwhSia0mYkR9oAp6NGPH0670toO1DEbyfsCcnpeybYu7JNbfXOTJZXyQ2BZdmybFoA-oL4epO7Y7OfmZt9c/s320/cd70f794-c2c0-42b6-931a-62ad4e8b5b75.jpg)
פתחנו עם גאספצ'ו עגבניות עם אבטיח שהוסיף מתקתקות כיפית וקיצית לכל לגימה. את שולי הכוסיות ניקדו מלח ופפריקה שעשו סיומת קרנצ'ית וחרפרפה לכל לגימה. מדהים איך דברים קטנים יכולים להיות כל כך מדויקים.
התחלנו עם מנת הדגל 'קראסט ג'ראלד' עם בריוש עם גבינת בושה, ביצי עין, אבוקדו, עם סלט הבית. מנה מעולה ולו בזכות השילוש הקדוש בריוש-בושה-ביצת עין. כל כך טעים. מנה שיכולה להיות גם ארוחת צהריים וערב. טעים, משביע, אסתטי ויותר מזה - גבינת הבושה מרגשת ומעקצצת כל נגיסה בדיוק המושלם שיעורר לנו תיאבון לעוד נגיסה.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsWt9xd3sRc5snzbnpfo4Cu-rn8xnsAF18EDfD9RfA5-UDHYn5w1mu3KmT_eD2O8ArYfbUfx9TSbEqXH26s7atGJPwkFVNjRueGAmuW4Jkdz2-WGnaBXgK9lG9N2DQ_OthiX9RAJ0EWvw/s320/3e1856ec-11ac-4440-9dad-ccd2c45c2dd6.jpg)
השקטנו את מצפוננו עם סלט קינואה עם דלורית מפתיעה, שקדים, טחינה, רוקט חמוציות ומלפפונים מצוין ועם פסטה טרייה עם פרמז'ן, טונה אורטיז, ארטישוק ופלפל חריף. הפסטה הייתה מדויקת, טעימה עם סיומת נגיסה כמו שצריך.
הגיע הזמן לחנוך את וויטרינת הקינוחים המהממת. בחרנו שלושה מנצחים.
קינוח הדגל הוא ג'ניפר על שם הבעלים, קינוח ורוד ועגול, עם בסיס לוטוס דקיק דקיק, ביסקוויט לימוני, קרם פירות אדומים ומוס פנקוטה מושלם מעל!!! בפנים השכבות היו סימטריות וטעימות להפליא. קינוח שעושה לנו כבוד! מתוק במידה חמצמץ בנקודה. נימוח. הבסקוויט הלימוני נותן עוד סוויץ' של טעם מושלם.
המשכנו עם 'שו הלקרם' - פחזנית ממולאת מוסלין וניל עם קונפי פירות יער וקצפת מסקרפונה. הפחזנית דקה וומדויקת, מוסלין הוניל איכותי, סמיך ועשיר. קינוח שצריך לדעת להעריך פשוט נהדר.
אני גם אהבתי את 'שו קרמו' פחזנית (שוב - נהדרת!) עם קרם קפה עם מחית מנדרינה ומשמש ואגוזי ברונזה מעל. מפתיע כמה שילוב של קרמיות של קפה עם חמצמצות של משמש-מנדרינה יכולים להיות מאוזנים, משלימים, מפתיעים.
אין ספק יצאנו עם טעם מאוד טוב בפה!
ונחזור לדגום את כל הויטרינה. כי שלמות כזו אין בארץ. אולי רק בשוויץ!
GERALD
אבן גבירול 36 תל אביב
03-5063135
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה