סלט אנדיב עם אגסים מקרומלים בבישול ארוך וגבינה כחולה היה גם נהדר!
פלפלונים קלוים על מצע קרם חצילים - אני לא הפסקתי לגרד את קרם החצילים, היה מעולה והזעקתי שוב את חלת הבריוש - בקיצור - הסתדרתי טוב.
המשכנו עם ברוסקטת סרדינים עם רוטב נענע וקרם לימון כבוש, גבינה וצנון. ביס מושלם, מדויק ונהדר.
ואז הגיע עוד חבר אהוב, סלמון כבוש בסלק - וואו, האמת אכלתי מזה יותר מידי, פשוט היה טעים, טעים טעים - חיסלתי את הקערה.
ברוסקטת לאבנה תוצרת בית עם קרם אריסה, סלט תפוח אדמה עשיר ומושקע.
אחרון חביב: בורקס מים עם גבינה ותרד, וואו וואו וואו - מושלם! ואני חובבת בורקס ובייחוד מהסוג הזה, התיבול היה מדויק, מליחות טובה, אפילו יותר טוב מהמקור המפורסם!
*****
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה