יום שני, 28 בינואר 2019

מתכון לעוגת השמרים של קפולסקי

עוגות השמרים של קונדיטוריית קפולסקי
קונדיטוריית קפולסקי מציעה עוגות שמרים מנחמות לחורף

הקונדיטוריה הנוסטלגית קפולסקי, מציעה עוגות ומאפי שמרים מנחמים שיפנקו לכם את החורף. בין העוגות: קראנץ' נוגט, עוגת שמרים ריקוטה עם דובדבני אמרנה, קראנץ' חלבה, קראנץ' שמרים שוקולד, שמרים אגוזים, שטרודל תפוחים, קראנץ' ריקוטה, קראנץ' אגוזים וקינמון, עוגת שמרים פרג ומאפי שמרים אישיים.
טווחי מחירים עוגות השמרים: 10-48 ₪

מתכון ל2 יחידות קראנץ' חלבה של קפולסקי

החומרים לבצק:
25 גרם שמרים טריים
3 כוסות קמח
2 ביצים
4 כפות גדושות של סוכר
חצי כפית מלח
3/4 כוס חלב
100 גרם (חבילה קטנה) של חמאה בטמפ' החדר

הכנת הבצק :
מכניסים את הביצים החלב ,הסוכר והשמרים לקערת המיקסר. מערבבים בעזרת כף. מוסיפים את הקמח המלח ומתחילים לערבב את הבצק במהירות איטית כ 2 דקות בעזרת וו לישה .
לאחר שהבצק התגבש מעלים את מהירות הלישה למהירות בינונית למשך 7 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד, מניחים לתפיחה ל 60 דקות בטמפ' החדר ומכסים במגבת לחה.
לאחר שעה, מחזירים למיקסר לערבוב בעזרת וו לישה למשך 3 דקות ומכניסים את החמאה לתוך הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לבצק מנוחה ללילה.

חומרים למילוי חלבה:
200 גרם ממרח חלבה לאפייה
50 גרם שערות חלבה (חבילה קטנה)
חצי כוס טחינה גולמית
100 גרם שוקולד לבן מומס

הכנת המילוי:
מערבבים בקערה/ או בבן מארי את כל החומרים יחד עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה

הכנת הקראנץ :
לחלק את הבצק לשני כדורים שווים של 400 גרם כל אחד.
לפתוח את הבצק הקר עם מעט קמח, לרדד לצורת עלה, למרוח על הבצק את מילוי החלבה בצורה שווה. לגלגל את הבצק המרוח בחלק הרחב לנקניק ,לחצות במרכז ולשזור לצורת צמה.
להניח בתבנית אינגליש קייק להבריש מלמעלה ביצה טרופה ולהניח במקום חמים כ 90 דקות לתפיחה. לחמם תנור מראש ל 160 מעלות .
למרוח את הקראנץ שוב בביצה לפני האפייה ולאפות במשך 35-40 דקות .

בתיאבון!

"קפולסקי" – שדרות ביאליק 40 רמת השרון 03-6287358
עמוד הפייסבוק של קפולסקי:
אינסטגרם: kapulski_since_1934#

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

קופינאס המנצחת הרישמית של אזור השרון

יום אני רוצה לספר לכם על האיטלקיה  קופינאס Kofinas  ממושב צור משה שבשרון. מי שמכיר את ארוחות הבוקר המפורסמות שלהם בטח בטוח, שהם קיימים מ...