יום ראשון, 15 בנובמבר 2020

דויד בייקרי - המאפיה האורגנית מספר 1

היום.... הבנתי מה זה גאווה בת ימית. ברחוב בלפור בבת ים שוכנת לה כבר 6 שנים מאפיה גרוזינית. 
באתי לטעום וגיליתי מאפים ברמה של מסעדה! יש לקנות קפוא, יש לקחת הביתה ויש כמוני שלא מתאפקים, תופסים פינה ונוגסים! 
התחלנו עם חצ'פורי בצק עלים במילוי גבינות. מושלם. בצק דקיק וכמות אדירה ועסיסית של תערובת גבינות. ארוחה מושלמת ומומלצת ב 15 שח. 
המשכנו עם חצ'פורי פתוח קלאסי של בצק שמרים, גבינות וביצה. חלום של דבר. שוב - כמות גבינות גדולה. טעים וכיפי. 
מאפה דמוי פיצה ממולא גבינות, ועם גבינות מעל. בצק דקיק דקיק ופריך. נהדר. מי שאוהב גבינות ומארח שייקח מגש - כל האורחים יהנו. 

עשינו הפסקה ועברנו לחלק הבשרי
וואו.... חינקלי אהובי הגיע! כיסון מאודה ממולא בשר וציר בקר. הציר משאיר טעם של עוד.  תאמינו לי לארוז הביתה ולחגוג. זה טעים זה מנחם, לא מטוגן.  פשוט חלום. (עולה 55 שח ל 15 יחידות)

וקינחנו בצ'יבורק. מאפה מטוגן ממולא בשר וציר בקר. בכוחותינו האחרונים ! ארזנו הכל הביתה וקבענו להמשיך לחגוג מחר!

איזה כיף לבת ים! יש להם דויד בייקרי ליד הבית

🌟🌟🌟🌟🌟
בלפור 63 בת ים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

צ'טוצ'אק - התאילנדית החדשה - יש מה להגיע לנתניה!

  נפתחה מסעדה תאילנדית חדשה בארץ - לפני שבוע, מה נראה לכם? אני לא אטוס לשם? מהר, מהר לדווח למי שאוהבים על המקום החדש הכי שווה! 'צאקטוצ&#...