יום שלישי, 24 בנובמבר 2020

הקישים האיכותיים אצלכם בבית

Golan Israeli הוא השף של מלון דן אכדיה. כעת בקורונה הוא מכין קישים ברמה הכי גבוהה שניתן להשיג כיום בשוק:
הגבינות צרפתיות, הבצק דקיק, הבסיס הוא חמאה ושמן זית וטכניקת ההכנה היא כזו שמשאירה לירקות פריכות וטעם אותנטי לפני האפיה.


אפשר להשיג את הקישים בשלושה סוגי בצק: בצק פריך, בצק כוסמין פריך ובצק פילו שגולן מכין עבודת יד (כן, את הפילו עצמו). 


הקישים מגיעים בשני גדלים:
זוגי - שבפועל לא הצלחנו לסיים
ומשפחתי - שבפועל יכול להספיק גם לשתי משפחות.
הקישים עמוסים כל טוב. 


טעמתי את הקיש פטריות עם בצק פילו ראשון. האמת זה חלום! זה קיש אוורירי יותר בזכות הבצק דל השומן.
שני טעמנו את הברוקולי שגם היה מצויין וקיש הבצל והכרישה היה חלום גם בארוחת הערב. 


הבצקים דקיקים וכל קיש נושא משקל כבד! זה אומנות ברמה גבוהה!

🌟🌟🌟🌟🌟

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

צ'טוצ'אק - התאילנדית החדשה - יש מה להגיע לנתניה!

  נפתחה מסעדה תאילנדית חדשה בארץ - לפני שבוע, מה נראה לכם? אני לא אטוס לשם? מהר, מהר לדווח למי שאוהבים על המקום החדש הכי שווה! 'צאקטוצ&#...