פיאצה רוסטיקו שרונה מארחת השבוע לפסטיבל עגבניות את השף האיטלקי קרלו קאסוני (Carlo Casoni) השף הראשי של חברת MUTTI מוצרי העגבניות המצליח בעולם. רוסטיקו יחד עם השף חברו לפסטיבל עגבניות שיערך עד ה 11 למאי. השף עצמו הגיע ארצה יזם את המנות ומכין אותם אחת אחת מלא באהבה איטלקית.
תפריט העגבניות מתחיל מרק עגבניות עם קרוטונים ופרמז'נו המוגש בטמפרטורת החדר. טעים מאוד עם סמיכות נכונה ומלאה עדינות ועושה חשק לעוד. ממשיך בטרטר עגבניות עם צלפים, זיתים ירוקים, בזיליקום ואנשובי. מנה קרה מלאה טעם. הראשונה המשובחת השנייה היתה מנת סלמון קצוץ עם קוביות אבוקדו, צלפים, אנשובי, זיתים ובזיליקום על רוטב רוזה. אחת הראשונות הטובות שאכלתי. מנה מדוייקת קיצית וכיפית.
בקטגוריית הפיצה ניתן לןמצוא פיצה מרגריטה עם פניני בלסמי, פטריות פורצ'יני ועגבניות שרי (יש גם גרסה לא כשרה), פיצה מעולה בבצק לא דק ולא עבה ומידי. בצק טעים ופריך היודע להחזיק את השלל התוספות שעליו. שאפו שאפו!
גם פפרדלה פסטו עגבניות קלופות וארוגולה היתה מצויינת.
אוהבי האקסטרים ידלקו על מנת הקינוח טירמיסו עגבניות עם רוטב עגבניות, מרמלדת עגבניות שרי, קורנפלקס וקרם מסקרפונה.
טעים טעים וגם שף מקסים
אהבתי
רוסטיקו שרונה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה