את עודד מקסימוב הבעלים של MOKAYA הכרתי לפני שנה. השבוע באתי לבקר את עודד ויצאתי עם טעם טוב בפה. טעמתי את כל השוקולדים של MOKAYA אין לי ספק שמדובר באחד השוקלייטרים הטובים שקיימים, גם באיכות השוקולד (וייס - צרפת), גם בדקיקות השוקולד (מעטפת דקה ואיכותית המצפה כל פרלין) וגם בחומרי הגלם. הטעם המועדף עליי היה פרלינה שקדים ושבבי וופל - אבל את פרלין המרציפן של MOKAYA טרם טעמתי...
MOKAYA מייצרים פרלינים בלגיים בתבנית ופרלינים צרפתיים בטבילה ידנית. כמובן הכל עבודת יד. MOKAYA מקבלים הזמנות מיוחדות כולל מארזים ומשוקולדים ממותגים לחברות.
ניתן להשיג גם שוקולד פליאו-טבעוני, ללא סוכר עם פיסטוקים, זרעי פשתן, אגוזי קשיו ואגוזי לוז טחונים טבעיים (לא קלויים). פרלינים, דפי שוקולד וביצת שוקולד ענקית (ללא צמקאו) - 100% איכותית ממולאת פרלינים או ממתקים.
ל MOKAYA סדנאות שוקולד חווייתיות (מזוג עד 20 איש) בסדנה לומדים לעשות פרלינים צרפתיים ופרלינים בלגיים ויוצאים עם מארז שוקולדים שמכינים לבד.
מומלץ, אכותי וטעים!
חמישה כוכבי אודליה *****
פייסבוק:
https://www.facebook.com/Mokaya-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A9%D7%9C-%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%93-685465888235727/?fref=ts
מומלץ, אכותי וטעים!
חמישה כוכבי אודליה *****
פייסבוק:
https://www.facebook.com/Mokaya-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A9%D7%9C-%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%93-685465888235727/?fref=ts
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה