יום שני, 15 במאי 2017

מעדנות וכולנו מלכים בשבועות

בשבועות הזה כולנו מלכים. כן, לא רק בפסח. שבועות כולנו מלכים באמת!!!
שאף אחד ואחת לא יתלוננו שהם נופלים מהרגליים מרב שלשו בצק במטבח לסעודת החג. הגיע הזמן להתוודות אנחנו מלכים בזכות 'מעדנות'!
סדרת הבצקים הקפואים של מעדנות היא להיט היסטרי. תוך דקות יש לכם מעדן מתוק או מלוח. רק תבחרו. אפילו הבצקים מתובלים במתיקות מעודנת או מליחות, בבצקים פריכים או בצק עלים. 
אומנם המתכון שלי פשוט, אבל זו כל החוכמה. את הדבר המורכב ביותר מעדנות ייצרו בצורה המושלמת.
הבצקים כבר מורדדים. יש צורך להפשירם כעשר דקות לפני העשיה. אין צורך לעבוד הרבה עם המערוך, רק שתי רידודים והבצק מוכן לחלוטין!!!
אני עבדתי עם בצק העלים המלוח.

מצרכים:
בצק עלים מרודד למאפים מלוחים
גבינה צהובה מגורדת
גבינה מלוחה מגורדת
תערובת שומשום לבן ושחור

אופן ההכנה הפשוט:
- לרדד שורה מהבצק לפס ארוך (אתם תהנו פה כי הבצק מעולה)
- להעביר את פסי הבצק לתבנית האפיה
- לערבב את תערובת הגבינה הצהובה המגורדת עם גבינה בולגרית מגורדת. ניתן לפורר את הגבינה הבולגרית עם מזלג.
- להניח התערובת הגבינות על חציו של הבצק
- לכסות עם חצי פס הבצק שנשאר ולהדק
- לפזר מתערובת השומשומים 
- להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ 10-15 דקות.

אומנם משתמשים בכמות כפולה של בצק על מנת לסגור את המאפה, אבל אל דאגה הבצק עצמו מעדן ואתם תהנו מכל ביס!
חמישה כוכבי אודליה!
⭐⭐⭐⭐⭐






המוצרים של ד"ר קרבלניק

אני אוהבת מוצרי קוסמטיקה וטיפוח. כששמעתי שיש ליין טיפוח מבית היוצר של רופאה בישראל, הייתי חייבת לנסות. ד"ר קרבלניק היא מומחית לרפואת ...