יום רביעי, 10 באוגוסט 2016

גבינת נפוליאון - עכשיו עם עוד יותר טעם!

גבינת נפוליאון הותיקה והמוכרת יצאה החודש עם שני טעמי גבינות חדשים וממכרים. הראשון - בתוספת בצל עם מעט עוקצנות והאמת - המון טעם. אינני חובבת גבינות שמנות. יתר על כן, אני מהבחורות ש"ממיינות" ולא נוגעות בבצל חי. מכל סוג ואופן. למרות 16% השומן והבצל את הגבינה חיסלתי תוך ימים. זה פשוט טעים. 

הגרסה השנייה - בתוספת פלפל חריף. טעם אהוב ומאוד נפוץ אצלנו בבית. הגרסה הזו לי היתה חלשה מידי. אבל אין ספק שעדיין טעימה. 
בגרסה הקלאסית - נפוליאון נשאר אותו מוצר מובחר. מומלץ מאוד גם כממרח וגם כבסיס לעוגת גבינה.  לעוגה עשירה יותר ובשרנית יותר.

המוצרים של ד"ר קרבלניק

אני אוהבת מוצרי קוסמטיקה וטיפוח. כששמעתי שיש ליין טיפוח מבית היוצר של רופאה בישראל, הייתי חייבת לנסות. ד"ר קרבלניק היא מומחית לרפואת ...