יום רביעי, 24 בינואר 2018

LEGEND הכשרה החדשה של נתניה

 בנתניה במלון מגדל דוד על רחוב דוד המלך נפתחה מסעדה LEGEND מסעדת השף ניקיטה רזבוזוב. ניקיטה עבד בעבר בטוטו, הרבט סמואל ושימש שף בהרברט סמואל הכשר. אחרי עבודה מרובה מחוץ לישראל, השף חזר לארץ ותקע יתד ב LEGEND.
הכניסה ל LEGEND באמת מרשימה. אומנם מדובר בלובי המלון, אבל באמת שיופי כזה לא נראה. באמת שתי רמות מעל ואכן - אירופה בישראל כבר מהמבט הראשון.
LEGEND יוקרתית ומזמינה, כבר בבר האלכוהול בכניסה, בריהוט, בגופי התאורה והעיצוב הכללי.
התחלנו את הערב שלנו בניצוחו של מיכאל מנהל המשמרת. שהמליץ להוסיף לסלט הפטריות שלנו גם סלט חורף עם חסות ויניגרט שורשים ופלחי הדרים.
עת חיכינו לראשונות שלנו פונקנו בסלסלת לחם הבית, בא כיכב לחם פרג נהדר לצד ממרח מעולה של סקורדילה - ממרח שקדים, תפוחי אדמה ושום מצוין ובל נשכח - צלוחית זיתים מעולה שהשף מתבל וממזג אותם במקום. מושלם. הפינוק הכי טוב, עד שיגיעו המנות שלנו. קצת סקורדיליה קצת לחם, זית טוב ואנחנו מרוצים לצד ויסקי וג'ינג'ר אייל.
המשכנו את הערב עם סלט החורף הטעים מאוד. החסות פריכות, הרוטב נהדר ופלחי ההדרים הוסיפו חמיצות ומתיקות. המשכנו עם סלט פטריות פרא חמים וכיפי. בין נשנוש זית אחד לאחד וניגוב קצת סקורדיליה ציפינו לבאות.
מנת פריים ריבס - אנטריקוט על עצם עם תפוח אדמה מדורה היה מנה ענקית ומוצלחת. הנתח הגיע פרוס עסיסי וסופר טעים. תפוח האדמה הוסיף רכות. הבשר היה עסיסי ומצויין ואנחנו יצאנו מרוצים.
קינוח קיבלנו מנת מוס שוקולד עם טוויל שוקולד עבודה יד מופלא, טעים פריך... כזה טוויל שוקולד הייתי רוצה איתי בתוך התיק לכל דקה של חשק מתוק ולא מתוק מידי. פשוט מושלם.
קוקוס רול של קרם קוקוס מצופה עוגת שוקולד ושבבי קוקוס קלוי ויבש היתה מנת הקינוח שהכי אהבנו עם סלט מתוק וחריף של קיווי, ג'ינג'ר וצ'ילי חרפרף. קינוח מעולה מתוק, חמצמץ וחרפרף על קרם ריבת חלב טעים. הכל שמר על מתיקות מאוזנת כמו שהשף ניקיטה יודע. 


LEGEND
דוד המלך 8 נתניה



חורף חם בניו ארה

ניו ארה יצרנית הכובעים מספר אחת בעולם יוצאת בקולקציית חורף 2019 אם יש לכם כובע של האן בי איי או נבחרות אמריקאיות אחרות סביר להניח שהיצרנית ...