
עם קרם גבינת שמנת בצל ועירית של תנובה הכנתי פשטידה של 15 דקות הכנה ו 30 דקות אפייה.
גבינת שמנת בצל ועירית (5%), היא מצע מצויין לסוגים רבים של מתכונים, מכיוון שהיא מלאה בטעם ואפשר גכין אותה עם המון מתכוני בסיס עם טעם עשיר ובלי הרבה אחוזי שומן.
מצרכים לתבנית 'אינגליש קייק':
3 תפוחי אדמה מבושלים
1 חבילה גבינת שמנת בצל ועירית 5% תנובה
1 ביצה
3 כפות שמנת לבישול
1 שן שום כתוש
1 שן שום כתוש
מלח פלפל
*ניתן להוסיף כל ירק חתוך לקוביות וגם פירורי לחם למי שאוהב.
מרסקים באמצעות מזלג את שלוש תפוחי האדמה ואת התוכן שופכים לקערה.
מוסיפים לקערה, חבילה שלמה של קרם גבינה שמנת בצל ועירית 5% של תנובה, ביצה אחת טרופה, ו 3 כפות שמנת לבישול, שן שום מעט מלח ופלפל.
לשפוך את התוכן לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב לאפות ל 30 דקות ב 180 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה