

למרות שתפריט הערב רווי מנות בשריות, חלביות ופירות ים, החלטנו ללכת על הקו הצמחוני יותר. את הערב התחלנו עם כרובית צלויה עם רוטב קיסר, פרמז'ן ובצל ירוק. כמה פשוט - ככה טעים. רוטב הקיסר עשה טוב לכרובית הפרמז'ן הוסיף מליחות, הבצל הירוק מעט חריפות והכל במינון המושלם.

סלט עגבניות שרי, עגבניות צלויות קרעי לחם, קרעי מוצרלה, זיתי קלמטה וויניגרט שרי היה פשוט מעולה. העגבניות הצלויות הצטמקו והפכו בשרניות יותר, קרעי המוצרלה ספגו את טעמי הרוטב והכל הפך וויטלי וממכר גם יחד. כזה סלט שבא לכם בכל ארוחה.
סלמון בגריל עם פירה עם תרד ובצל הייתה עיקרית המשובחת שלנו. סלמון היה טעים, צלוי קלות, התרד והבצל הוסיפו עידון לפירה. האוכל בלולה וקובה הוא פשוט וטעים, האווירה היא משפחתית ורגועה. כמו להיכנס לסלון שתמיד רצית.

לולה וקובה נווה המדבר של הוד השרון. הם העובדה שאפשר לעשות מקומות פשוטים וטובים. למקומות טובים הלקוחות חוזרים. גם לחיבוק!
לולה וקובה
מבוא קדם 5 הוד השרון
לולה וקובה
מבוא קדם 5 הוד השרון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה