יום רביעי, 2 בדצמבר 2015

פרישמנס


זה כבר ידוע שבר בתל אביב חייב ברמן ותפריט אלופים בקוקטיילים. הסטנדרטים שלנו עלו יחד עם הידיעה כבר שנתיים שבר טוב מכיל גם תפריט אוכל. 

ב'פרישמנס 39' בתל אביב זה המצע של ההנאה. תפריט הקוקטילים עשיר ותפריט האוכל משובח - וסופר טרי - כן כאן הדגש באוכל הוא על הטריות.
איפה עוד תוכלו למצוא פוקצת ארטישוק עם רוקט וזיתי קלמטה. על בסיס בצק דק. הפוקצה מעולה. כל הנוזלים של הירקות נחים על הבצק והכל יוצר שילוב פריך-נימוח בפה. 

סלט עדשים שחורות - היתה למבריקת הטריות, עם בצל, עגבניות ופטרוזליה על מצע טחינה. מזמן לא ראיתי סלט כה מושקע בבר. וסופר טעים. אל תכעסו עליי אבל, יש הרבה מסעדות שצריכות לבוא לכאן לקחת את המתכון!!!


סלט קפרזה מעולה עם מיני כדורי מוצרלה, בזיליקום ומיקס עגבניות שרי.
. בכלל סלטים מפתיעים ופריכים בבר זו הברקה משמחת.

אבל על הכל - שולט אוירה. השירות והמוזיקה שעושים את 'פרישמנס 39' למקום משובח. על השירות בחלקה שלנו אחראי היה שאולי הברמן המקסים. גבר כזה שאפשר לסמוך עליו. גם שיתאים לי את הקוקטיל המתאים וגם בתפריט ה'אוזן קשבת' של הברמן אבל בהרקולס.