
המקום ממוקם על גג גן העיר בתל אביב וחלקו באויר הפתוח, חלקו בחלל מקורה. אוירה של קיץ גם כשכולם עם מלאים, אוירה שמחה. שגרמה לנו לייך ולומר 'טוב שבאנו'!!

התפריט מחולק מחלקת הים/הגינה/התנור/והמחלקה לקרניבורי לקחנו וניהננו מקצת מכל דבר.
בקוקטיילים התחלנו עם
LION IN ZION - בומביי ספייר, בזיליקום וליים, קוקטייל שהוגדר 'גברי' אבל היה טעים גם לבחורות חריפות כמונו.

ממחלקת הים 'תשוקת הדייג' - קבבוני דגים עם פיסטוקים וגבינת קשקבל, על טחינה, קרם חצילים וזרעי עגבניות.
היינו חייבות להמשיך את הערב עם איזה סלט מרענן ולקחנו טומטינה - סלט עגבניות חתוכות גס עם כוסברה בזיליקום, פרוסות צנוניות, פרוסות שקדים, קרוטוני פוקצ'ה ומלא גבינת פטה כבשים.
עוד דגמנו מהגינה Feel The Beet - סלקים בתנור על קרם דלעת וגבינת טולום עם שמנת חמוצה.
עוד דגמנו מהגינה Feel The Beet - סלקים בתנור על קרם דלעת וגבינת טולום עם שמנת חמוצה.
מנת סינטה בצלייה איטית - פרוסות סיינטה צרובות לצד פולנטה מטוגנת ורגו פטריות ביין אדום. מדהים כמה המנה הזו יכולה להיות מעולה!!!! פשוט הברקה של מנה גם בהגשה גם בטעם. ציר המנה היה עשיר פשוט לחתוך מעט מהסינטה, מהפולנטה ולהרטיב כל ביס בציר הזה. זו מנה שהייתי יכולה לאכול כל יום. פה באמת בא לידי ביטוי שף ירון מלכה (קולואליס לשעבר). זו מנה ראויה לשבח. משולשי הפולנטה היו משולשים כרוכים יפים ומדוייקים, נתחי הסינטה היו קטנה ונימוחים. פשוט רוצו להזמין את המנה. אין מילים!
האלמנט התשיעי - מוס שוקולד עם בסיס שוקולד קרנצ'י שהכל מורכב משכבות שוקולת בטעמים שונים שעורבבו. זה לנגוס במוס או בבסיס ולנשום את טעמי השוקולד פנימה. אפשר היה להרגיש ארומת פטל, אותי הטעמים לקחו לילדות. היה בשוקולד הזה טעם טהור שכבר אין בתקופתינו. עונג.
טוברלון חלווה תחתית מעולה של ביסקוויט כרמל, קרם חלווה בציפוי שוקולד לבן ופיסטוק עם טוויל שומשום. אהבתי שהביאו חלווה - שהיא חומר גלם כבד יחסית לקינוח עדין וכיפי.
אהבנו פלוס
*****
קנטה - KANTA
אבן גבירול 71 תל אביב

טוברלון חלווה תחתית מעולה של ביסקוויט כרמל, קרם חלווה בציפוי שוקולד לבן ופיסטוק עם טוויל שומשום. אהבתי שהביאו חלווה - שהיא חומר גלם כבד יחסית לקינוח עדין וכיפי.
אהבנו פלוס
*****
קנטה - KANTA
אבן גבירול 71 תל אביב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה