יום שלישי, 10 בינואר 2017

מרינדו לצהריים של בשרררר

'מרינדו - הבשר מהגולן' היא רשת מסעדות הבשר והקצביות והגיעים אלינו מעין גב. מרינדו היא רשת הבשרים שמגדלת את הבשרים שלה בעצמה, למרינדו חוות גידול בדרום רמת הגולן - של טלאים ועגלים, מפעלה של מרינדו שוכן בעין גב וקצביותיה מפוזרות בתל אביב, רמת השרון ועין גב. 
לאחרונה פתחו מרינדו קצבייה ומסעדה בשרונה מרקט בתל אביב, הכל על טהרת הבשרים שלהם, הרטבים, היינות, הבירות המיוחדות המיוצרות למרינדו. הכל במקום אחד.

אתמול הגעתי לחנוך את הסניף בשרונה, צהריי היום והסניף גדוש באנשים. יש עסקיות צהריים, יש הנחה לחיילים ויש לנו הרבה תיאבון. בין שלל כריכי בשרים, המבורגרים ונתחים, אנחנו הלכנו על הגרסה הכי בשרית ובחרנו תחילה בנשנוש אסאדו.
נתחי אסאדו פרוסים דק דק (על ידי מכונת חיתוך) נצלו והפכו ל'נשנושי אסאדו'. האמת? האסאדו מעולם לא היה חטיפי כל כך. ניסיתי לאכול עם סכין ומזלג ולא הצלחתי. פשוט לחטוף ביד (לאחוז בעצם) ולנגוס. כמה קרניבורי - ככה טעים. לא לפספס! 
המשכנו עם יין מרלו וסירה של 'מרינדו', לצד נתח אנטריקוט ונתח סינטה. שני הנתחים היו טעימים, עסיסיים, טריים טעימים וטובים.
גם פלטת הבשרים של קבב מרינדו, פרגית, נקניקיית צ'וריסו היתה נהדרת. 

בקיצור מרינדו היא תחנת פליאו מופלאה לאוהבי בשר באמצע היום. אנחנו נהנינו.

לשעות פתיחה ורשימת הסניפים