יום ראשון, 8 בינואר 2017

פסטה פרימיום שופרסל

פסטה איטלקית שופרסל. רק להוסיף רוטב ולנחות באיטליה
שופרסל יצאה במהדורת פסטה חדשה, תוצרת איטליה. כמו קודמותיהן של הפסטות של שופרסל, כולן מיוצרות באיטליה. השנה החליטה שופרסל להרחיב את מוצרי הפסטה והשיקה ליין פרימיים על בסיס חיטת דורום. 
בחרתי לבשל עם פסטת מאפלדה, ריבועים עם סיומת מסולסלת. הפסטה קלה להכנה, הפסטה בעלת גודל אידיאלי, גם ניתן לתפיסה בקלות, גם מתאימה לכל פה. 

החיסרון היחיד? שהיא נגמרת מהר!פשוט טעימה.

מצרכים למאפלדה רוזה:
1 מיכל שמנת לבישול
חבילה פסטה פרימיום שופרסל 
5 כפות רוטב עגבניות לפסטה (גרין שופרסל)
1 כף רסק עגבניות

לבשל את חבילת הפסטה על פי הוראות ההכנה. 
לבשל במחשבת מיכל שמנת להוסיף את הרוטב וכף רסק.
לבשל את הרוטב כ 10 דקות.
להוסיף את הפסטה לרוטב עם חצי מצקת מי פסטה.
*מלח, פלפל על פי הצורך

לאכול מהר - כי כל המשפחה תריב על כל ביס