אני חובבת שוקולד. אינני קונה שוקולד מהמדפים בסופר, יותר בכיוון של שוקולד גורמה. לאחרונה עם סקירת המסעדות והמוצרים, גיליתי את הטוב שבמוצרים טבעוניים. הפעם נפלה חלקי לטעום את השוקולד הטבעוני הכי מדובר בארץ. אני עוקבת אחרי קהילת הטבעונים ויודעת לומר מה הם הכי אוהבים. על מסעדות הם יכולים לחלוק - אך בענייני שוקולד ישנה תמימות דעים - כולם אוהבים את VEGANTINO!
VEGANTINO הוקם על ידי הדר פיורנטינו השוקלטיירית, טבעונית ותיקה שעושה הרבה למען הסביבה, החיות ואוהבת אדם בכלל!
הכל עבודת יד, הפירות המוספים לשוקולד אורגניים והכל טבעוני ללא חלב. ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל והרוב עם חמישה מרכיבי בסיס. השוקולדים של VEGANTINO מכילים 35% מוצקי קקאו (עיסת קקאו, אבקת קקאו), סוכר, חמאת קקאו ולציטין סויה.
האמת - הופתעתי. חשבתי מאחורי העטיפה היפה יהיה שוקולד משעמם. טעות! ראשית, השוקולדים החלביים (עם בייגלה או אגוזי לוז) והשוקולד הלבן (עם העוגיות) הפתיעו. ראשית כבר באחיזת הטבלה ניתן לראות שכן התוספות ניתנו ביד רחבה ואוהבת (מה שכמובן, מראה על הבעלים האוהב של VEGANTINO), אהבתי מאוד את השוקולד עם הבייגל'ה שהוסיף מליחות מתונה, גם האגוזים היו ממש טעימים.
השוקולד הלבן עם העוגיות מושלם לאוהבי המתוק ללא התפשרויות.
גולת הכותרת שלי הינה השוקולד המריר! פשוט מושלם והכל טבלה מכילה ככפית סוכר לטבלה! זה לא רק טעים, זה מעדן! השוקולד המריר היה לדעתי מעט רך יותר מכל שוקולד שתמצאו בחנויות מה שמקנה הנאה גדולה גם מרקם אחר של שוקולד וגם מטעם. סוף סוף שוקולד מהתחלה ועד הסוף עבודת יד! טעים! איכותי, טעים מאוד וטבעוני!
הכי טוב שאכלתי בטבעוני!
VEGANTINO
https://www.facebook.com/vegantino/?fref=ts
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה