יום ראשון, 19 בפברואר 2017

מתכון למאפה בצק עלים אישיים ממולאים בשר

מאפים אישיים של בצק עלים ממולא בשר
מצרכים:
1 חבילת בצק עלים מופחת שומן של מעדנות
1 בצל גדול
500 גרם בשר טחון
תבלינים - מלח, פלפל שחור, כורכום
צנוברים
פטרוזיליה קצוצה
לציפוי:
קצח, שומשום וחלמון ביצה
אופן הכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה צבע.
מוסיפים חופן צנוברים ופטרוזיליה קצוצה לתוך התערובת של הבשר והבצל ומתבלים לפי הטעם את התערובת.
משאירים את התערובת בצד עד שהתערובת תתקרר לטמפרטורת החדר.
מוציאים את הבצק עלים מהמקרר ומשטחים על משטח העבודה.
בידיים רטובות קורצים עיגולים, ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים לכדורים ממולאים בתערובת.
מניחים את הכדורים בתבנית, מברישים בחלמון ביצה וזורים מעל שומשום וקצח.

אופים בחום 180 מעלות כ 40 דקות עד שהמאפים מוכנים!
בתיאבון!

ארוחות שישי בחינוואי הרצליה - הפתעה טעימה !

 כבר כמה חודשים ששף רן דישוני מארח ארוחות פרטיות בתוך מעדניית חינוואי בהרצליה פיתוח. רן וחבריו מארחים לארוחות עד כארבעים איש (אפשר להושי...